Naar de inhoud

Over ons

Wij zijn Verhoeven Emballage, een middelgrote palletproducent met een groot aanbod voor de industrie en logistieke dienstverleners. 

Wij leveren zowel kleinere als grotere volumes van de meeste gestandaardiseerde producten, zoals CP pallets, DPA pallets, blokpallets en balkenpallets, en klantspecifieke pallets of maatwerk pallets.

Familiebedrijf Verhoeven

Ons bedrijf wordt al sinds de oprichting in de jaren 50 geleid door een lid van de familie Verhoeven. De derde in opvolging is Leander Jonkers, kleinzoon van L. Verhoeven en nu de directeur. 

Als onderdeel van de familiegroep werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf Zagerij Verhoeven in Harskamp. Hierdoor zijn we onder alle marktomstandigheden verzekerd van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. 

De bedrijven Kist&Co, tevens gevestigd te Ridderkerk, en Harskamp Timber, gevestigd in Harskamp, maken hier ook deel van uit. 

Persoonlijk en onafhankelijk

Persoonlijk contact en advies vinden wij heel belangrijk. Met onze middelgrote omvang en onafhankelijke marktpositie zijn wij een gelijkgestemde partner van en leverancier voor onze klanten. 

Geautomatiseerde productielijnen

Onze geautomatiseerde productielijnen spelen in op de zowel kleinere als grotere volumes. Ook kunnen we hiermee ‘just in time’ leveringen van de meer gestandaardiseerde producten bieden. Vanuit onze overdekte voorraadhallen leveren wij verschillende typen CP’s, DPA’s, blok- en balkenpallets op de gewenste tijd. 

BRCGS gecertificeerd, uniek in Nederland

Om onze kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te waarborgen, zijn wij volgens verschillende keurmerken en richtlijnen gecertificeerd. Als enige palletbedrijf in Nederland zijn wij BRCGS gecertificeerd, wat van groot belang is voor het transport van voedselproducten. Daarnaast beschikken wij over droogkamers ten behoeve van de warmtebehandeling ISPM15.